HTML

Panellakás felújítás

Friss topikok

Ötletek, minták panellakás felújítók számára

2013.01.22. 09:15 panelapro.hu

Praktikus fiók a mosogató szekrénybe

Címkék: ötlet tárolás panellakás konyha

Egy panellakás konyhájában sohasem lehet elég tárolóhelyet kialakítani. A következő ötlethez nem kell az egész konyhát felújítani, elég ha a mosogató alatti szekrény előlapját kicseréljük és kialakítjuk benne ezt a praktikus fiókot.

panel-mosogato-fiok.jpg

Szemből nézve egy hagyományos fióknak tűnik, azonban ha kihúzzuk, akkor feltárul a turpisság. A fiók közepe hiányzik, ezt a helyet ugyanis a mosogatótálca foglalja el. Kétoldalt és elől azonban elég hely marad arra, hogy a gyakran használt konyhai apróságok mindig kéznél legyenek. Ide tehetjük a gázgyújtót, gyufát, mosogatószivacsot, törlőkendőt, kis flakonokban mosogató- és tisztítószereket.

A mosogató fiókhoz speciálisan kialakított vasalatok készen is kaphatóak több gyártótól, de az áruk elég borsos. Kialakítástól és minőségtől függően 20-50ezer Forint között lehet őket megvenni. Emiatt célszerű inkább egy ügyes asztalost megbízni, talán így olcsóbban is megvalósítható ez a praktikus ötlet.

panel-mosogato-fiok-terv.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://panellakas-felujitas.blog.hu/api/trackback/id/tr885033840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása